Warsztat: Kuchnia regionalna w surwiwalu

 

Co to jest kuchnia regionalna i jaki ma związek z surwiwalem? Dlaczego gotujemy z tego co mamy i dlaczego łączymy i czemu zrobimy to coś? Czy ja sam mogę coś wyJmyślić do jedzenia? Na ile pozwoli to zrobić przyroda? Dużo pytań i dużo jedzenia – Zapraszam 🙂

===

Krzysztof Domarecki – członek Stowarzyszenia Polska Szkoła Surwiwalu, Instruktor surwiwalu. Promotor produktów regionalnych oraz walorów turystycznych nieznanych miejsc Małopolski. Z zawodu technolog żywienia, obecnie kierownik restauracji. Swoje pasje i zainteresowania przekazuje swoim córkom i innym ludziom, którzy chcą się czegoś dowiedzieć o… – za dużo żeby omówić w jednym zdaniu. Porozmawiajmy w trakcie wspólnego gotowania, zapraszam!

 


Podziel się tą wiadomością: